Hoofding Gooik

Uitnodiging 

  1. Uitnodiging

Twee weken voordat je verwacht wordt in het Vaccinatiecentrum Koornmolen, krijg je een brief.

De brief bestaat uit drie bladzijden

  • De eerste pagina is een e-ticket met daarop een streepjes- en QR-code én een link naar een website waar je je kan registreren: laatjevaccineren.be. Deze pagina moet je meenemen naar het vaccinatiecentrum.

  • Op andere zijde staat het precieze tijdstip waarop je in het vaccinatiecentrum verwacht wordt. Het gaat om twee data: één voor je eerste inenting en één voor de herhalingsprik, een aantal weken later, afhankelijk van het gebruikte vaccin. Deze data moet je online of telefonisch registreren.

  • Op de laatste pagina staat praktische informatie over de vaccinatie.
     

2. Registratie

  • Online

Registreren zal je online kunnen door te surfen naar de website laatjevaccineren.be en daar je persoonlijke code in te vullen.
Je kan ook de QR-code die op de brief staat, scannen. Je komt dan terecht op een webpagina, waar je code al is ingevuld

  • Telefonisch

Het Agentschap Zorg en Gezondheid heeft ook aan de burgers gedacht die niet online zijn: op de papieren uitnodiging zal ook een telefoonnummer staan waar je naar kan bellen om je te registreren. 

Wie naar dat nummer belt komt bij een callcenter terecht dat verbonden is aan je lokale vaccinatiecentrum. Daar zullen ze je verder kunnen helpen op basis van je naam en rijksregisternummer. 

Meer info over de uitnodiging vind je op https://vaccinatiecentrumkoornmolen.be/afspraak