• Ruiter- en menroutes Vlaams Brabant
  • Actigo vzw

Ruiter- en menroutes Vlaams-Brabant 

 

Meer dan 650 km ruiter- en menpaden leiden je langs de mooiste en avontuurlijkste plekjes van het Hageland en de Groene Gordel.

Het gebruiksvriendelijk routesysteem laat toe om overzichtelijk een meerdaags verblijf uit te stippelen. Bij de vele paardvriendelijke horeca kan je samen met je paard terecht voor een comfortabele overnachting of een gezellige middagstop. Of neem je picknick mee en geniet 's middags languit van één van de vele vergezichten.

 

De kaarten zijn verkrijgbaar in de verkooppunten in Gooik of te bestellen via de website toerisme Vlaams-Brabant.

 


Actigo vzw 

Met Actigo kan je te paard op verkenning door het Pajottenland. De trekkings worden begeleid door ervaren ruiters die als geen ander met de streek vertrouwd zijn. Vanaf 14 jaar kunnen zowel ervaren als minder ervaren ruiters deelnemen.
Sinds 2014 biedt Actigo voor de niet ervaren ruiters de rondritten aan per koets. Per koets kunnen vier personen mee. Vanaf 2015 zal er ook de mogelijkheid zijn om met een rolstoel op de koets mee te kunnen rijden.

Je wordt ontvangen met een drankje en ook tijdens de rit is er ruimte voor ontspanning. Bij reservatie van een volledige dag wordt voor een lunchpakket gezorgd.

Actigo vzw
Eeckelstraat 21
1755 Gooik
02/532 10 58
Actigo boekingsnummer : 0497/85 36 94

www.actigo.be
facebook